MENY


Undvik att besöka våra verksamheter

Allmänheten uppmanas att så långt som möjligt begränsa de fysiska besöken i kommunens lokaler. I första hand ska kontakterna skötas via telefon eller e-post. Överväg noga om ditt ärende verkligen kräver ett personligt besök eller om det finns ett annat alternativ som fungerar.

Kommunhuset

I första hand kontaktar du oss via telefon, post eller e-post. Har du handlingar som du vill lämna in personligen på kommunhuset i Bergsjö så ber vi dig lämna dem i brevinkastet som finns vid entrén.

Biblioteken

Våra bibliotek är öppna, men begränsa gärna de fysiska besöken. Lämna helst tillbaka böcker i bokinkastet utanför. Du kan beställa en färdigpackad bokkasse som hämtas utanför valfritt bibliotek. Vi finns tillgängliga på telefon och e-post för att hjälpa dig. Använd gärna bibliotekets digitala tjänster helgebiblioteken.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Här kan du läsa mer om hur du nyttjar biblioteket hemifrån. Länk till annan webbplats.

Återvinningscentralerna

Återvinningscentralerna har öppet som vanligt, men var noga med handhygienen och att hålla avstånd om du behöver åka dit. Är du krasslig ska du givetvis stanna hemma.

Kontaktuppgifter till Avfall och återvinning

Näringslivsenheten

Näringslivskontoret på Bergsjögården är öppen, men besök som inte är nödvändiga ska undvikas. Ring eller skicka e-post istället.

Kontaktuppgifter till Näringslivsenheten

Arbetsmarknadsenheten

Arbetsmarknadsenheten nås på telefon som vanligt. Personliga besök ska undvikas.

Kontaktuppgifter till Arbetsmarknadsenheten Länk till annan webbplats.

Socialtjänsten/IFO

Socialtjänsten nås på telefon som vanligt. Besök som inte är nödvändiga ska undvikas.

Kontaktuppgifter till Socialtjänsten Länk till annan webbplats.

Turistbyrån i Jättendal

Turistbyrån är stängd tillsvidare och hänvisar besökare till webbplatsen, upplevnordanstig.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Bilden visar ett brevinkast. En person stoppar i ett brev.

Handlingar som du vill lämna in personligen på kommunhuset i Bergsjö kan du lämna i brevinkastet vid entrén. Foto: Nordanstigs kommun