MENY


Nominera Gävleborgs hjältar!

Det finns många hjältar i Gävleborg som gör bra saker för att vi ska hålla i och hålla ut under pandemin. Nu vill Länsstyrelsen Gävleborg ge dem den uppmärksamhet de förtjänar.

Länsstyrelsen Gävleborg och landshövding Per Bill vill lyfta goda exempel om hur vi i länet tillsammans minskat smittspridningen. Länsstyrelsen utmanar därför dig att nominera någon annan eller dig själv till #gävleborgshjältar.

Så blir man en #gävleborgshjälte

Så här gör du för att berätta om din egen eller någon annans insats:

Via landshövdingens och även Länsstyrelsen Gävleborgs Facebooksida samt länsstyrelsens Instagramkonto lämnar du ditt bidrag som en kommentar eller ett eget inlägg. Glöm inte att tagga inlägget med #gävleborgshjältar och #landshövdingenlyfter. Som tack kommer några av de personer som står bakom inläggen längre fram bli inbjudna till Gävle slott för att träffa vår landshövding Per Bill.

– Jag ser verkligen fram emot att se vilka fantastiska insatser våra länsinnevånare gjort för att minska smittspridningen, och att sedan få träffa några av dem. Pandemin pågår fortfarande och det är viktigt att hålla i och hålla ut, säger Per Bill.

Landshövding Per Bills Facebooksida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Länstyrelsen Gävleborg Facebooksida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Bilden visar en man (landshövdingen) som formar händerna som ett hjärta framför ögat.

Foto: Länsstyrelsen Gävleborg