Nordanstigs kommun, länk till startsida
Translate
Kontakt
A-Ö
Webbkarta
Anpassa
Lättläst
Onsdag 16 januari 2019

2018-07-12

Stocka Gästhamn och Ställplats har fått välförtjänt utmärkelse

Utmärkelsen kommer från Internetforumet Husbilskompisar.se som är ett populärt gratis forum för husbilsentusiaster. Utmärkelsen som delats ut är årets första toppbetyg – fem husbilar har nu delats ut till Stocka Gästhamn och Ställplats.

Stocka gästhamn och Ställplats ligger längs Jungfrukusten, precis vid havet i Nordanstig. Här njuter förbipasserande husbilsentusiaster som blivit tipsade om att göra en kort avstickare ifrån E4:an för att ta del av en Ställplats med enastående vacker utsikt alldeles i närheten av havet.

Ställplatsen drivs av Stocka hamnförening i samarbete med Nordanstigs kommun, och här möts du av ideellt arbetande krafter ifrån Stocka Hamnförening som engagerat levererar service på högsta nivå i alla lägen.

Johan Landewall är en av många eldsjälar i Stocka Hamnförening och han är väldigt mån om att poängtera att dem har fått denna utmärkelse tack vare ett stort engagemang ifrån medlemmarna i den ideella föreningen och ser denna utmärkelse som en bekräftelse på att medlemmarna i föreningen tillsammans gör ett bra jobb som uppskattas av gäster och besökare, vilket i sin tur sätter Stocka på kartan för populära besöksmål i Nordanstigs kommun.

Foto: Gomer Swahn

Här kan du läsa mer om utmärkelsen

Läs hela artikeln här.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Uppdaterad: 2018-07-12

Sidansvarig: 

Prenumeration & synpunkter

Nordanstigs kommun

Box 56, 829 21 Bergsjö

Besöksadress

Södra Vägen 14, Bergsjö

Telefon 0652-360 00

E-post kommun@nordanstig.se 

Fax 0652-109 12
IFO fax 0652-361 50
Org.nr 212000-2312

Övriga hälsingekommuner