Nordanstigs kommun, länk till startsida
Translate
Kontakt
A-Ö
Webbkarta
Anpassa
Lättläst
Måndag 17 december 2018

Arbeta hos Norrhälsinge räddningstjänst

Vi är glada över att du har valt att läsa mer om oss. Norrhälsinge räddningstjänst strävar nämligen efter att vara en attraktiv arbetsgivare där de anställda erbjuds en utvecklande arbetssituation och en positiv atmosfär.

Vi får kontinuerligt många förfrågningar om lediga tjänster och vilka arbetsuppgifter vi erbjuder.

Inom Norrhälsinge räddningstjänst finns det ett antal olika yrkesgrupper som arbetar med utryckning, varav brandmännen utgör den största I Hudiksvall finns det heltidsbrandmän, och på övriga orter har våra brandmän en annan huvudarbetsgivare.

Heltidsbrandman

Som heltidsbrandman i Norrhälsinge räddningstjänst är du anställd på stationen i Hudiksvall. Du kan arbeta med många olika arbetsuppgifter, till exempel operativt, som förebyggande brandskydd, planeringsarbeten, utbildning med mera.Du arbetar enligt ett rullande femveckorsschema som normalt medför att du har nattjänst vid ett antal tillfällen varje månad.

Räddningspersonal i beredskap

Räddningspersonal har brandmannayrket vid sidan om sina ordinarie arbeten. Många upplever arbetet inom Räddningstjänsten som ett mycket positivt, intressant och spännande komplement. Samtidigt gör de en viktig insats för sin ort.

Brandingenjör

Som brandingenjör kan du arbeta med många olika arbetsuppgifter som förebyggande brandskydd, planeringsarbeten, utbildning och arbetsledning. Räddningschefen och ställföreträdande räddningschefen är exempelvis i grunden brandingenjörer.

Uppdaterad: 2016-04-04

Sidansvarig: Andreas Wiik, Norrhälsinge räddningstjänst

Prenumeration & synpunkter
Kontakt

Norrhälsinge räddningstjänst

raddningstjansten@hudiksvall.se

Telefon
0650-380 11

Besöksadress
Håstaängen
Hudiksvall

Skicka meddelande till

Nordanstigs kommun

Box 56, 829 21 Bergsjö

Besöksadress

Södra Vägen 14, Bergsjö

Telefon 0652-360 00

E-post kommun@nordanstig.se 

Fax 0652-109 12
IFO fax 0652-361 50
Org.nr 212000-2312

Övriga hälsingekommuner