Nordanstigs kommun, länk till startsida
Translate
Kontakt
A-Ö
Webbkarta
Anpassa
Lättläst
Onsdag 16 januari 2019

Upplev Nordanstig - Nu gör vi

Nordanstigs kommun påbörjar nu ett samarbete med Nordanstigs turism för att utveckla besöksnäringen i kommunen. Huvudfokus i projektet är försäljning och marknadsföring av turismen och syftet är att möjliggöra fler arbetstillfällen för de som har besöksnäringen som en del av sin verksamhet.

Nordanstigs kommun kommer från och med januari 2014 och två år framåt jobba tillsammans med Nordanstigs turism för att främja besöksnäringen i vår kommun. Projektet kommer att jobba med att framhäva det turistiska utbud som finns i Nordanstig med utgångspunkt i natur, historia och kulturupplevelser.

Ökade möjligheter för företag inom turistnäringen i Nordanstig

De viktigaste områdena för projektet är samverkan mellan olika aktörer, digital tillgänglighet, paketering av olika upplevelser och skapa möjligheter att boka olika lokala arrangörer. Arbetet ska fungera som en drivkraft för en organisering av våra turistdestinationer.

I ett nära samarbete med Region Gävleborg ska regionens turism marknadsföras både nationellt och internationellt. Målet med projektet är att öka lönsamheten för befintliga företag, möjliggöra fler arbetstillfällen och öka samverkan mellan aktörer i Nordanstig

Arbetet kring projektet började redan 2009

Redan år 2009 togs ett gemensamt beslut av politiker i Gävleborgs samtliga kommuner om att skapa en långsiktig plan för turismen. Det ledde fram till ett förprojekt, Nu kör vi, som i sin tur la grunden för det arbete som vi nu startar.

Projektledare var Lena Strömstedt som senast arbetat som sälj- och marknadschef på Hassela Ski Resort. Med sig som projektmedarbetare har hon Camilla Eriksson Uddén som under de senaste åren varit anställd av Nordanstig Turism och jobbat som informatör på turistbyrå i Jättendal. Projektkontoret finns i turistbyråns lokaler i Jättendal. Projektet finansieras av Region Gävleborg och Nordanstigs kommun.


Marknadsplan projekt Upplev Nordanstig - Nu gör viPDF


Uppdaterad: 2016-01-27

Sidansvarig: Camilla Eriksson Uddén och Ingeli Gagner

Prenumeration & synpunkter
Kontakt

vik. Projektledare

Ingeli Gagner

Telefon
070-392 12 60

E-post
ingeli.gagner@nordanstig.se

Besöksadress
Brandstationen vid E4an
Landsvägen 1
Jättendal

Nordanstigs kommun

Box 56, 829 21 Bergsjö

Besöksadress

Södra Vägen 14, Bergsjö

Telefon 0652-360 00

E-post kommun@nordanstig.se 

Fax 0652-109 12
IFO fax 0652-361 50
Org.nr 212000-2312

Övriga hälsingekommuner