Nordanstigs kommun, länk till startsida
Translate
Kontakt
A-Ö
Webbkarta
Anpassa
Lättläst
Onsdag 16 januari 2019

Slutrapport för projektet Samverkan besöksnäring i Nordanstigs kommun

Projektet pågick från 1 mars till 30 augusti 2013. Detta projekt är en del i det regionala besöksnäringsprojektet i Gävleborgs län som heter ”Nu kör vi”.

Här är slutrapporten som beskriver projektets resultat och Lena Strömstedt som varit processledare för projektet berättar också här från informationsmötet som avslutade det hela.

-"På torsdagskvällen fick vi en liten inblick via Peter Entian från projektet ”Nu kör vi” i den Exit-modell som regionen jobbar för fullt med och som ska bli den övergripande sälj och marknadsorganisationen i region Gävleborg.

Vi hade också besök av Lena Hisved som är turismchef i Gävle kommun och hon berättade om Gävles utveckling och utmaningar. Hon var faktiskt lite avundsjuk på det­ engagemang och den drivkraft som finns bland aktörer i Nordanstig.

Näringslivschefen Anders Nordén avslutade kvällen med att informera om lite nya roller som näringslivskontoret nu får bland annat att Bergsjögården blir Nordanstigs kulturhus. Bergsjögården, via Sven Qviberg, visade en trailer från Avatar i 3D och ett smakprov på de operaföreställningar som sänds från New York under hösten.

Jag kommer att fortsätta arbeta på halvtid under hösten som en del av projektet ”Nu kör vi”. Arbetet kommer att ske i tätt samarbete med Nordanstigs Turism, Camilla på turistbyrån och Näringslivskontoret. Vi hoppas självklart att ansökan om att få växla upp de offentliga medlen ska gå igenom så att ett nytt projekt kan ge ytterligare kraft åt utvecklingen från och med januari 2014 (läs mer om detta i rapporten)."


Uppdaterad: 2016-04-01

Sidansvarig: 

Prenumeration & synpunkter

Nordanstigs kommun

Box 56, 829 21 Bergsjö

Besöksadress

Södra Vägen 14, Bergsjö

Telefon 0652-360 00

E-post kommun@nordanstig.se 

Fax 0652-109 12
IFO fax 0652-361 50
Org.nr 212000-2312

Övriga hälsingekommuner