Nordanstigs kommun, länk till startsida
Translate
Kontakt
A-Ö
Webbkarta
Anpassa
Lättläst
Lördag 17 november 2018

Trainee Södra Norrland

Nordanstigs kommun söker trainee som planarkitekt

Trainee södra Norrland är ett traineeprogram inom kommunerna Härnösand, Timrå, Ånge, Sundsvall, Nordanstig och Hudiksvall. Vi vill visa yrkesbredden och det stora antalet intressanta uppdrag som finns inom offentlig sektors förvaltningar och bolag, för den som är intresserad av samhällsfrågor.

Programmet startar den 1 september 2018 och pågår till och med 31 december 2019. Som trainee får du en allmän visstidsanställning med goda möjligheter till förlängning.

Vad gör du som trainee?

Cirka 80 procent av arbetstiden är förlagd inom yrkesområdet. Resterande tid utgörs av ett gemensamt utvecklingsprogram för samtliga traineer. Programmet omfattar även en breddningsperiod vilket innebär att traineen arbetar tre av de totalt 16 månaderna i en annan närliggande kommun inom programmet.

Vem kan söka?

Du som kan söka traineetjänsten som planarkitekt är student med färsk akademisk examen som arkitekt, planeringsarkitekt, landskapsarkitekt, samhällsplanerare eller motsvarande utbildning. Din examen får inte vara äldre än tre år när programmet startar. Det är viktigt att du har ett stort intresse för samhällsplanering, stadsbyggnad, gestaltning och samhällsutveckling.

Plan- och Byggenheten ingår i avdelningen för Samhällsutveckling- och kommunikation med sammanlagt 18 personer. Enheten ansvarar för kommunens fysiska planering och myndighetsutövning enligt bygglagstiftningen. 

Här kan du läsa mer om traineetjänsten som planarkitekt och hur du ansöker.länk till annan webbplats

Vilka andra traineeplatser finns att söka?

På traineesodranorrland.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster kan du läsa om de andra traineetjänsterna och hur du ansöker.

Här får du mer information

www.traineesodranorrland.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Uppdaterad: 2018-02-26

Sidansvarig: 

Prenumeration & synpunkter

Nordanstigs kommun

Box 56, 829 21 Bergsjö

Besöksadress

Södra Vägen 14, Bergsjö

Telefon 0652-360 00

E-post kommun@nordanstig.se 

Fax 0652-109 12
IFO fax 0652-361 50
Org.nr 212000-2312

Övriga hälsingekommuner