Nordanstigs kommun, länk till startsida
Translate
Kontakt
A-Ö
Webbkarta
Anpassa
Lättläst
Söndag 18 november 2018

Bidrag till ledarutbildning

Vill du och din förening utveckla er verksamhet genom ledarutbildning? Då kan ni när som helst söka bidrag till ledarutbildning för upp till 5 000 kr per utbildnings-/kursdeltagare.

Vem kan söka?

Bidrag till ledarutbildning kan sökas av ideella och ekonomiska föreningar med verksamhet i Nordanstig. Föreningens verksamhet ska vara förenlig med Nordanstigs kommuns etiska normer för civilsamhället och utbildnings-/kursdeltagare ska vara verksamma i Nordanstig. Högsta sökbara summa är 5 000 kr per deltagare, och flera ansökningar kan göras till samma utbildning/kurs.

Hur ansöker vi?

Bidrag till ledarutbildning kan sökas när som helst under året, och senast tio arbetsdagar efter att vi mottagit er ansökan kommer vi att meddela er vårt beslut. Ansökan görs på bifogad blankett och vi vill ha en separat ansökan för varje utbildnings-/kursdeltagare. För att en ansökan ska handläggas krävs att den är fullständigt och korrekt ifylld.

När får vi pengarna?

Efter beslut om beviljande av bidrag till ledarutbildning, kommer utbetalning att ske inom fem arbetsdagar. Vi vill ha en redovisning av hur ni använt bidraget, senast en månad efter utbildnings-/kurstillfället. Mer information om redovisning och utbetalning lämnas i samband med att bidraget beviljas. Bidrag till ledarutbildning kan återkrävas vid oriktigheter i ansökan/redovisning.

Kontakta oss gärna om du har frågor eller vill bolla en ansökan!

Uppdaterad: 2016-02-24

Sidansvarig: Monica Enros, servicesamordnare

Prenumeration & synpunkter
Kontakt

Servicesamordnare

Monica Enros

Jan Wadin

0652-361 57

Skicka meddelande till

Länkar

Nordanstigs kommun

Box 56, 829 21 Bergsjö

Besöksadress

Södra Vägen 14, Bergsjö

Telefon 0652-360 00

E-post kommun@nordanstig.se 

Fax 0652-109 12
IFO fax 0652-361 50
Org.nr 212000-2312

Övriga hälsingekommuner